«Helvetesuka»

(Innlegget inneholder produktnavn)

Sitter på Radiumhospitalet og venter. Venter på å få tatt blodprøver. Blodprøver til kur i morgen. Man må ta blodprøver før man får kur, fordi det må sjekkes at kroppen er i stand til å få rottegiften innsprøytet. Alt av greier blir målt og veid, og legene på infusjonsavdelingen bestemmer om målingene er opp til par. Jeg får ikke vite om disse er greie, før i morgen, når jeg sitter der. Så det kan også være «bomtur», men det har jeg ikke opplevd ennå.

Fytti grisen, hvor jeg gruer meg. Makan til forferdelig uke jeg har foran meg, er ikke sammenlignbart .. tror jeg. Jeg blir altså SÅ kvalm. Kvalm, svimmel, trøtt ..

Jeg spøy meg gjennom 2 svangerskap, må sitte foran i bussen, kan ikke sitte i baksete på bil, alt som går rundt .. til og med pariserhjul gjør meg kvalm. Men har du ikke opplevd kjemisk kvalme, da har du ikke vært kvalm!

Det å måtte ligge i sengen - rett ut i en hel uke - uten mulighet til å omtrent bevege deg, er verre enn verst. En sann helvetesuke. Takk og pris for Ipad’n min med Netflix og HBO!!!

Eneste trøsten, er at jeg vet jeg blir bra igjen. En uke senere, er jeg helt fin igjen. Det er veldig rart. som føniksen opp av asken, står jeg opp igjen..

Inntil da .. blir det «radio silence» fra meg.. så vi høres om en ukes tid.

Må bare si; alle kommentarer, PM’s osv.. er bare SÅ hyggelig. De gjør meg bare SÅ glad!

XOXO Cecilie

6

Heier på deg Cecilie....tøffeste dama <3

Stor klem

Tone: tusen takk, Tone! <3

Lykke til!! Varme og gode tanker sendes din vei! Klem😍

Nina: Tusen takk, Nina! <3

Takk for at du deler din erfaring. Jeg tok selv min aller første cellegiftbehandling i går, og det var skikkelig skummelt. Kjente på kvalmen på båtturen hjem, men nå føler jeg meg faktisk i grei form. Faktisk i overkant gira til å være såpass nyoperert (måtte fjerne alt i «indre kyst og fjordstrøk» inkludert noen lymfer som det viste seg å ha spredning i) for fire uker siden. Men må er jeg heldigvis i gang med cellegiftbehandling for å knerte siste rest av faenskapen! Jeg krysser fingrene for oss begge. Stå på. Håper du får mange gode dager!

HeidiNilima: lykke til med behandlingen, Heidi! Dette ordner seg, vettu!! <3

Skriv en ny kommentar