Forskjønnelse og Velvære

(Innlegget er ikke spons, men inneholder produkt- og firmanavn)

Det er få ting jeg liker bedre, enn å bli pludret og stelt med. Kjære vene.. etter et helt arbeidsliv med å pleie og forskjønne andre, er det himmelsk å være den som blir forskjønnet og pleid.

Å stelle huden min hver dag, er som å pusse tennene for meg. Helt siden jeg som 13 åring fikk lov til å begynne å sminke meg, har jeg også stelt huden min. «Er du gammel nok til å sminke deg, er du gammel nok til å ta det av igjen også!» sa mamma. At jeg i det hele tatt fikk lov til å gå ut med alt det rælet i ansiktet, var utrolig raust av henne.. så ut som et juletre..

Hele livet har jeg hatt en daglig rutine med hudstell, noe som gir resultater nå. Huden min er myk og har relativt lite rynker. I hvertfall for en som elsker å sole seg (men aldri uten spf40 i ansiktet). Jeg er streng med denne rutinen, og nådeløs med hva jeg putter på huden min. Desto eldre jeg blir, jo viktigere er det å tenke på hva jeg legger på huden.

Ok, så oppdaget jeg vippeekstensjoner. Jeg elsker dem. Ikke sånne som er så lange, at man kan klø seg i pannen med dem. Men sånne som jeg har, korte og tette volumvipper. Aukse, hos Esthetic Beauty Studio er min vippeguru. De gjør at jeg ser levende ut, i og med at jeg ikke fikk no’ særlig med vipper tilbake, etter første cellegiftkur. Nå er dette det eneste jeg gjør av make up på øynene. I ansiktet bruker jeg concealer under øynene, og løst make up pudder over ansiktet. Disse vippene er en ansiktsredder! Elsker dem!

Neglene mine er en viktig greie for meg. Det gir meg stor glede å ha pene negler og hender. Neglekunstner Daria, i Esthetic Beauty Clinic gjør neglene mine. Det er verdt hver krone. Hun gjør alt fra vanlige negler til neglekunst.

Et lite utvalg av kunsten hennes..

Disse elementene er kjempeviktige for meg. Da føler jeg meg vel, og det er essensielt i livet mitt.

XOXO Cecilie

0

Skriv en ny kommentar