1313 dager med kreft...

1313 dager.

Med kreft.

2 operasjoner

2 cellegiftkurer

1 år på immunterapi

1 dose muggsopp på lungene

Kreften er kronisk. Det vet jeg nå. Den må jeg leve med resten av livet.

Hvem skulle tro det?

Altså at JEG skulle få kreft.

I hvert fall ikke jeg.

Det å bli fortalt at man har kreft, er som å få en knytteneve midt i trynet - samtidig som man sitter i en berg- og dalbane. Det er en "ride" ikke den mest avanserte fornøyelsesparken ville drømt om å tilby!

Å gå ut av Radiumhospitalet med mannen min; fullstendig lamslåtte, med alle fremtidsvisjoner fullstendig knust og med hodet fullt av spørsmål

er 1313 dager siden i dag.

Det er 1313 dager siden jeg trodde livet mitt var ødelagt for alltid. Men det er det ikke. Det er bare annerledes. Jeg kan ikke gjøre alle de tingene jeg kunne før, og er mer utsatt for infeksjoner og sykdom enn tidligere. Men jeg tilpasser meg. Planene som legges, har kortere handlingstid. Gledene blir større og over mindre ting. Sorgene er mer dramatiske, men kortere.

Det er 1313 dager siden hele min tilværelse endret seg. Jeg bestemte meg raskt for at denne skiten ikke skulle få ta knekken på meg, og det har den ikke gjort heller. For jeg tok tak i det som betyr noe for meg (foruten familie og venner) og koser meg med det. For meg er det mote, livsstil, skjønnhet og helse.

Det er 1313 dager siden jeg sa til meg selv "føkk deg kreft! Du skal faen ikke ta knekken på meg!" Nå, 1313 dager sier jeg fremdeles "føkk deg kreft! Og.. ha ha ha .. Jeg er her ennå!"

Xoxo

5

Tommel opp for deg!! Men lurer på en ting...er immunterapien avsluttet? Stå på videre!:)

Nina: ja; jwg fikk for kraftige bivirkninger. Muskel og skjelettsmerter som ikke var til å holde ut. Men - jeg er i "oppfølgingsprogrammet" - og er på kontroll hver 3. Mnd. Hittil har det ikke kommet noen nye svulster - hipp hurra!??

Du er vakker! Både inni og utenpå <3 Nyt hver dag, det er ingen som vet hva morgendagen bringer.

Eva: tusen takk, Eva! <3

Kjempe vakker kvinne. Mine bønner rettet mot deg! Håper det beste for deg og din familie! <3 <3

Skriv en ny kommentar